Despre noi

   Suntem o echipa care a pornit la drum sub sloganul „All and the best” – „Toate si cel mai bun” – in anul 2002, in BUCURESTI – ca agentie de advertising, full-service, dupa experiente personale similare – inca din 1996: ATL si BTL.

   Adica faceam de toate: evenimente, campanii, promotii, spectacole, lansari de produse, grafica, DTP, productie.

   A fost o perioada in care clientii vroiau … de toate…, intr-o piata virgina inca.

   Timpul, piata si … viata ne-au aratat directiaprodusul custom-made – cel prin care fiecare client vrea sa se diferentieze de concurenta, mai ales in conditiile crizei economice generalizate din toate domeniile (imobiliare, banking, pharma, food, HoReCa).  Am devenit executanti/implementatori – de proiecte – o zona in care nu multi se mai aventureaza. Zona in care chiar facem lucruri REALE si nu VIRTUALE, de impact, dincolo de grafica, SEO – facem produse palpabile, tangibile –  cu volum, greutate, portanta, definitie, calitate si…mai ales..RESPONSABILITATE.

   Am incercat sa structuram informatia din acest website pe baza cerintelor actualilor si potentialilor clienti. Si cum – „o imagine face cat o mie de cuvinte” – acestea redau cel mai bine realizarile noastre.

   Va sugeram sa folositi functia de „search”, deoarece multe produse si servicii se intrepatrund.

   Tipul si solutiile constructive,  sistemele de iluminare, posibilitatea asigurarii transportului si a montajului  – oriunde in Romania si U.E. – sunt avantaje ale companiei noastre, prin echipa si dotari – pe care le putem detalia in oferta noastra catre d-voastra.

   Colaboram permanent cu firme de arhitectura, antreprize de constructii, firme de administrare cladiri de birouri si rezidentiale. Acestora le oferim solutii oportune, calificate si pertinente legate de domeniul nostru de activitate.

   Pentru furnizorii nostri – am fost si suntem parteneri onesti, de incredere. Chiar daca din 2008 situatia economica s-a deteriorat, am respectat intotdeauna termenele de plata/livrare precum si conditiile contractuale. Din pacate nu acelasi lucru s-a intamplat si cu cativa dintre clientii nostri. Am avut de-a face si cu companii, aparent solide, care au preferat sa ne produca pagube  si sa dispara de pe piata – evident, fara a plati datoriile – chiar daca eram „legati” legal, comercial – prin contract, facturi, procese-verbale de primire sau punere in functiune.

   Nu dorim sa oferim o lista de companii  „tepare” sau „rau-platnice” – deoarece sistemul informatic actual le scoate la „suprafata”, chiar si prin persoanele fizice care le reprezinta pe cele „noi”, „proaspete”.

   De aceea – ne rezervam dreptul – ca unele oferte sa nu le elaboram/emitem, iar cu anumite companii, chiar „improspatate” de un nou nume – sa nu lucram.